Gameplay: Vijftien minuten aan Elden Ring-gameplay onthuld

Geplaatst:

De dag is aangebroken om te kunnen genieten van Elden Ring. Bandai Namco heeft namelijk vijftien minuten aan gameplay van de felbegeerde actie/RPG vrijgegeven.

Er is een hoop te benoemen, dus laten we beginnen. We krijgen onze eerst blik over de wereld van Elden Ring genaamd The Lands Between. De wereld is een stuk groter dan de vorige Souls-games en lijkt ook veel verticaler te gaan. Voor het eerst in de Souls-serie krijgt de speler een map tot de beschikking en de mogelijkheid om items te craften. We zien dat de protagonist de strijd aangaat met een Wyvern, die we zagen in de vorige Elden Ring screenshots. De interactie met NPC's keert terug, dit keer zegt de speler ook wat meer terug. We zien nieuwe spreuken die we nog nooit eerder gezien hebben in de Dark Souls-serie en nieuwe wapens komen aan bod. Wapen eigenschappen kunnen nu gemixt en gematcht worden. Dungeons, geheimen en het eerste grote eindbaasgevecht komen langs in de gameplay video van Elden Ring. We kunnen nog een heel boek uitschrijven wat er langsgekomen is. Kom vooral maandagavond om 20:00 uur langs op ons Twitch-kanaal voor een uitgebreide discussie!

Elden Ring is onlangs uitgesteld. De actie/RPG van Fromsoftware lanceert nu op 25 februari voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Bandai Namco
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 februari 2022

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

Beste game van 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord