Gameplay: Veertien minuten aan The Medium gameplay getoond

Geplaatst: 5 januari 2021 19:15

Er is onlangs veertien minuten aan gameplay getoond van The Medium. Bloober Team gaf deze beelden vandaag vrij via YouTube.

We volgen het avontuur van Marianne. Een gedeelte van deze gameplay demo bevindt zich in een oud verlaten hotel. Dankzij Mariannes psychische krachten komen we te weten dat er vreselijke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Ze ontmoet één van de personages in The Medium, namelijk het kleine meisje Sadness. We hebben haar natuurlijk al eerder gezien, in andere gameplay trailers van The Medium. We zien wat meer van Mariannes vaardigheden als een medium en de "Dual Reality" gameplay, waarin je twee werelden tegelijkertijd verkent. We zien ook onze eerste aanrakingen met het monster The Maw, die op Marianne jaagt tijdens de campaign van de horrorgame. Bekijk hier het Drie van die artikel over The Medium en waarom het misschien één van de Xbox Series beste titels kan worden.

The Medium is beschikbaar vanaf 28 januari voor de pc en Xbox Series.

Bron: Bloober Team
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Medium

Series

-

Uitgever

Bloober Team

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 januari 2021

Ontwikkelaar

Bloober Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord