Beyond Good and Evil 2
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE -

Gameplay: Ubisoft toont ruim 20 minuten aan Beyond Good and Evil 2 gameplay

Ubisoft heeft tijdens een livestream meer dan twintig minuten aan Beyond Good and Evil 2 gameplay laten zien. De developers nemen je mee tijdens hun reis door een lekker stukje van de game en vertellen je alles over de nieuwe functies van Beyond Good and Evil 2!

Beyond Good and Evil 2 heeft flink lang op zich laten wachten. Fans van de serie waren dan ook dolblij toen de game werd aangekondigd tijdens de E3. De ontwikkeling is in handen van meerdere studio's en ook Blue Byte sluit zich aan bij het rijtje. Onderstaande beelden tonen flink wat voertuigen, augments en natuurlijk actie. Daarbij vertellen de devs je van alles over het ontwikkeltraject. Ook krijgen we meer te horen over de co-op gameplay. Zo kunnen spelers gebruik maken van een drop-in drop-out systeem waarbij spelers niet eens aan elkaars missies hoeven deel te nemen.

Helaas is er momenteel nog geen releasedatum van Beyond Good and Evil 2 bekend.

BRON Ubisoft

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?