Gameplay: Ubisoft opent show met lange gameplaysessie van Watch Dogs Legion

Geplaatst:
Aangepast: 10 juni 2019 23:23

Afgelopen week lekte al uit dat Watch Dogs een vervolg zou krijgen in de vorm van Watch Dogs Legion. Niet lang daarna moest Ubisoft met de billen bloot en kondigde ze de titel officieel aan. De game is verder dan verwacht, want de Ubisoft E3-persconferentie opent met een flinke gameplaysessie van Watch Dogs Legion.

Het derde deel in de franchise oogt erg veelbelovend. Na een teleurstellend eerste deel, revancheerde Ubisoft zich uitstekend met het geweldige Watch Dogs 2. Dit keer zijn het niet de straten van America die (on)veilig gemaakt worden door DedSec, maar zijn het de kinderkopjes van Londen die het strijdtoneel voeren. Uiteraard gaat het weer allemaal om de technologische vernuftigheid van hackersorganisatie DedSec die met diverse tools de strijd tegen de gevestigde orde aangaat. In onderstaande gameplay starten we met Ian, maar niet veel later zien we die een gruwelijke dood sterven. Vervolgens kruipen we in de huid van een lief oud vrouwtje die pittiger is dan op het eerste oog lijkt. Watch Dogs Legion gaat inderdaad een breed scala aan personages bevatten en werkt met een permadeath systeem. Het is dus belangrijk om operatives te ronselen om zo foutjes enigszins te kunnen herstellen. Je schakelt echter niet enkel bij een sterfgeval over op een ander personage, dit gaat ook gewoon verder gedurende het verhaal. Iedere NPC is een potentieel speelbaar personage, jij beslist met wie en hoe je wil spelen.

Watch Dogs Legion kent een releasedatum van 6 maart 2020 en verschijnt voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De game moet tevens speelbaar zijn met Google Stadia.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Watch Dogs: Legion

Series

Watch Dogs

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 oktober 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord