Gameplay: Twaalf minuten aan Demon's Souls gameplay

Geplaatst:
Aangepast: 9 november 2020 09:16

Sony heeft in een nieuwe State of Play twaalf minuten aan gameplay van Demon's Souls getoond. De video is voorzien van commentaar van niemand minder dan Creative Director Gavin Moore.

In het begin van de video pakken we een glimp mee van de uitgebreide character creator. Moore geeft hierbij ook aan dat iedereen een personage kan creëren waar hij of zij zichzelf mee kan identificeren. Via een korte blik in de games hub, genaamd de Nexus, komen we terecht bij de Gates of Boletaria waar we de eerste actie zien. De video is opgenomen in 60 fps met 4K resolutie. Iets wat je dankzij de Performance Mode van de game zelf ook kunt doen wanneer je de game speelt. Sinds de aankondiging van Demon's Souls voor de PlayStation 5 hebben we al een aantal gameplay trailers van de game mogen aanschouwen.

De remaster van Demon's Souls verschijnt op 12 november voor PlayStation 5. Aangezien de nieuwe console van Sony pas een week later bij ons uitkomt is de game in Nederland pas vanaf de negentiende te spelen.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Demon's Souls

Series

Dark Souls

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasedatum

19 november 2020

Ontwikkelaar

Blue Point Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord