Gameplay trailer Homefront

Uitgever THQ is niet zo maar een naam. Ze zijn lekker op dreef de laatste tijd. Aan hun hebben we al Red Faction: Guerrilla te danken. Deze is inmiddels verkrijgbaar. Nu heeft THQ plannen voor een nieuwe first-person shooter, Homefront genaamd.

Kaos Studios is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de game. Nu maar hopen dat ze er iets bijzonders van kunnen maken. In ieder geval toont de trailer een hoop actie. Hieronder kun je zelf met de trailer oordelen of Homefront wat kan worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?