Metrico
  • RELEASEDATUM 6 augustus 2014
  • PLATFORMEN PlayStation Vita
  • GAMELINER SCORE

Gameplay trailer en releasedatum Metrico bekendgemaakt

De Nederlandse ontwikkelaar Digital Dreams heeft vandaag de allereerste gameplay trailer van zijn nieuwe game Metrico onthuld. Naast de trailer hebben ze ook een releasedatum bekendgemaakt, namelijk 6 augustus 2014. De game zal exclusief uitkomen voor de PlayStation Vita.

In de game zal je een weg moeten banen door levels gevuld met bijvoorbeeld grafieken, lijndiagrammen en cirkeldiagrammen. Elk van deze grafieken of diagrammen zal verschillen van grootte in reactie op welke bewegingen de speler maakt. Een diagram kan groter worden als het karakter naar links gaat en kleiner worden als het karakter springt.

Muziek en geluidseffecten in het spel zijn verzorgd door de Nederlandse synthesizercomponist Palmbomen. De trailer is hieronder te bezichtigen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?