Gameplay: The Eternal Cylinder gameplay vrijgegeven

Geplaatst: 5 maart 2021 12:25

De eerste tien minuten aan The Eternal Cylinder gameplay is vrijgegeven. Deze beelden zijn afkomstig van de bèta-versie van de game.

In deze bizarre survivalgame speel je als een Trebhum, een wezentje die razendsnel kan evolueren. Door materialen in de wereld op te snuiven met je slurf en ze te consumeren, krijg je nieuwe vaardigheden. Zo kun je langere benen groeien om hoger te springen of je kan een vacht groeien om te overleven in de kou. De wereld van The Eternal Cylinder wordt bedreigd door een enorme cilinder. De titel van de game geeft dit enigszins weg. Het is aan de speler de taak om de wereld te navigeren en op zoek te gaan naar een oplossing, voordat alles in de wereld wordt verwoest.

The Eternal Cylinder is beschikbaar in 2021 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Good Shepherd Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Eternal Cylinder

Series

-

Uitgever

Good Shepherd Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

30 september 2021

Ontwikkelaar

Ace Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord