Gameplay: The Dark Pictures: Little Hope gameplaybeelden getoond

Geplaatst:

Er is een nieuwe video over The Dark Pictures: Little Hope verschenen op het YouTube-kanaal van Bandai Namco. Dit keer is het geen trailer, maar krijgen we zeven minuten aan gameplay te zien.

Na een korte cutscene begint de video dan ook direct met gameplay. Blijkbaar zijn de jongeren niet meer welkom in de bar en besluiten om de weg te volgen dat leidt naar het dorp. In de video komen ze niet heel ver, maar zien we wel een aantal gameplay-elementen. Zo is de camera vrij te besturen, waardoor spelers goed rond kunnen kijken. Dit is handig want de video laat ook zien dat geheimen weer worden aangeduid met felle witte lichtjes. Uiteraard is Little Hope geen plezierig uitstapje en na een jump scare, maakt het meisje Mary uit de trailer haar debuut in de video.

De The Dark Pictures Anthology: Little Hope verschijnt dit jaar nog voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

30 oktober 2020

Ontwikkelaar

Supermassive Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord