Gameplay: Stronghold: Warlords gameplay toont campagne

Geplaatst:

Het duurt niet lang meer voordat Stronghold fans weer het typische M'Lord kunnen horen. Om wat meer informatie te geven over Stronghold: Warlords heeft Firefly Studios een gameplayvideo van 40 minuten geüpload met commentaar van de ontwikkelaars.

Stronghold: Warlords speelt zich af rond 226 voor Christus en volgt het verhaal van China, Japan, Vietnam en het Mongoolse Rijk. De gameplayvideo toont één van de missies van de singleplayer-campagne van China, dat bestaat uit eenendertig missies. Hoewel Azie dit keer centraal staat, toont de video wel het typische Stronghold menu en gevechtssysteem. Een groot onderdeel van de kasteel-simulatie is natuurlijk het vechten en verdedigen van je eigen grondgebied, maar Stronghold: Warlors komt ook direct met een Map Editor en een Economic Campaign. Voor een uitgebreid beeld over het bouwen en de diplomatiek kun je de video hieronder bekijken.

We hebben jaren moeten wachten op een nieuwe Stronghold en de nieuwe beelden geven zeker een nostalgisch gevoel. Het is jammer dat het grondgebied nogal klein is, maar ik ben zeker enthiousiast. Kijk jij ook uit naar Stronghold: Warlords?

Stronghold: Warlords verschijnt op 29 september voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stronghold: Warlords

Series

-

Uitgever

Firefly Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

9 maart 2021

Ontwikkelaar

Firefly Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord