Gameplay: Star Renegades gameplay en verhaal onthuld

Geplaatst: 16 juni 2020 09:59
Aangepast: 16 juni 2020 13:15

Tijdens het Summer of Gaming event van IGN werden de eerste gameplay beelden van Star Renegades getoond. De strategie RPG met als doel het verslaan van AI-vijanden.

Anime-stijl lijkt het altijd goed te doen in games, zo ook weer bij Star Renegades. De eerste trailer van de game, die ook in anime-stijl was, werd getoond tijdens het Guerrilla Collective. De game is gemaakt door developer Massive Damage Games en volgt Wynn Syphex, die het opneemt tegen The Imperium. Star Renegades is een tactische, squad-based roguelite met turn-based combat dat vergelijkbaar is met een JRPG. Strategisch denken is hierbij erg belangrijk. Tijdens het Summer Of Gaming event werden de eerste acht minuten aan gameplay onthuld, die je hieronder kunt bekijken.

Star Renegades komt uit in 2020.

Bron: IGN

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Renegades

Series

-

Uitgever

Raw Fury

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

8 september 2020

Ontwikkelaar

Massive Damage

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord