The Quiet Man
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 1 november 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Gameplay: Square Enix toont The Quiet Man met live gameplay

Gisteren verschenen er al wat screenshots, maar nu zijn er ook bewegende beelden van Square Enix' The Quiet Man. Gedurende de show komen we meer te weten over de hoofdrolspelers en zien we wat gameplay.

The Quiet Man moet vooral draaien om een verhaal. In dat verhaal spelen Dane en Lala de hoofdrol. Tevens is er een gemaskerde man die onder de noemer Mask bekend staat. Het is nog allemaal een beetje wazig, maar de eerste gameplay is er in ieder geval. Of het er ook echt goed uitziet, laat ik even aan jou over. Ik ben in ieder geval van mening dat Human Head Studios nog flink wat werk voor de boeg heeft.

BRON Square Enix

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?