Gameplay: Square Enix toont The Quiet Man met live gameplay

Geplaatst:
Aangepast: 10 augustus 2018 15:06

Gisteren verschenen er al wat screenshots, maar nu zijn er ook bewegende beelden van Square Enix' The Quiet Man. Gedurende de show komen we meer te weten over de hoofdrolspelers en zien we wat gameplay.

The Quiet Man moet vooral draaien om een verhaal. In dat verhaal spelen Dane en Lala de hoofdrol. Tevens is er een gemaskerde man die onder de noemer Mask bekend staat. Het is nog allemaal een beetje wazig, maar de eerste gameplay is er in ieder geval. Of het er ook echt goed uitziet, laat ik even aan jou over. Ik ben in ieder geval van mening dat Human Head Studios nog flink wat werk voor de boeg heeft.

Bron: Square Enix
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Quiet Man

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

1 november 2018

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord