Gameplay: Speelbare versie Starcraft: Ghost opgedoken

Geplaatst: 17 februari 2020 11:57
Aangepast: 17 februari 2020 11:57

Er is onlangs een speelbare versie van Starcraft: Ghost opgedoken. Deze speelbare versie werd naar verluidt gemaakt voor een devkit van de originele Xbox.

Starcraft: Ghost werd in 2002 door Blizzard aangekondigd voor de GameCube, Xbox en PlayStation 2. De game is een third-person shooter met Nova Terra uit Starcraft II: Wings of Liberty in de hoofdrol. De game is echter nooit uitgebracht, omdat Blizzard niet tevreden was met de resultaten van de game. De game werd in 2006 geschrapt en er werd nooit meer over gesproken. Meerdere YouTube-kanalen tonen nu echter gameplaybeelden van Starcraft: Ghost waarin verschillende missies speelbaar zijn. De speelbare build van de game circuleert momenteel rond op verschillende Xbox-fora en is daar anoniem geplaatst door iemand die een build voor een Xbox devkit in handen schijnt te hebben gekregen.

Of er ooit nog een Starcraft-shooter komt, is momenteel niet bekend.

Bron: YouTube
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord