Gameplay: Speel als vos in Endling

Geplaatst: 5 juni 2021 20:35
Aangepast: 6 juni 2021 15:56

Na flink wat maanden werd er tijdens de Guerrilla Collective Showcase meer getoond van de game Endling. In de gameplaytrailer is te zien dat je als vos moet zien te overleven in een dystopische toekomst.

Achter een rustgevend muziekje en stijl schuilt een zielig verhaal. In Endling wordt een van de welpen meegenomen en is het aan de moeder vos om hem terug te vinden. Ondertussen moet ze ook zorgen voor haar andere welpen, wat geen eenvoudige opgave is. De welpen hebben namelijk voedsel nodig, maar ook bescherming tegen de mensheid. Niet alleen vormen zij een gevaar door hun wapens, maar ook door de verschillende valstrikken die zijn geplaatst in het bos. Wanneer de welpen groot genoeg zijn, zullen ze als volgelingen achter je aanlopen en moet je ze vaardigheden aanleren. Je kunt de gameplaytrailer hieronder bekijken.

Enderling gaat verschijnen voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Een specifieke releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Bron: Guerrilla Collective Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Endling

Series

-

Uitgever

HandyGames

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

19 juli 2022

Ontwikkelaar

Herobeat Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord