Gameplay: Sniper Ghost Warrior Contracts 2 gameplay onthuld

Geplaatst: 14 mei 2021 13:05

De nieuwe gameplay trailer van Sniper Ghost Warrior Contracts 2 geeft nieuwe informatie over de wapens, vaardigheden en het gebied.

Toen de releasedatum van Sniper Ghost Warrior Contract 2 bekend werd gemaakt werd er al een korte gameplaytrailer vrijgegeven. De nieuwe video gaat echter dieper in op de gameplay. Zo komen we te weten dat er vijf regio's zijn met in totaal eenentwintig contracten. Uiteraard wordt er ook uitgelegd hoe het sluipschuttersgeweer werkt en welke andere wapens en gadgets behoren tot jouw arsenaal. Zo kun je mensen besluipen met een mes en zijn ook de werpmessen en kruisbogen een goed alternatief. Een groot gedeelte van de wapens zijn daarnaast aan te passen, zodat je altijd goed voorbereid bent op een missie. De game speelt zich af in de staat Kuamar waar een dictator aan de macht is, zoals al werd bekendgemaakt in de verhaal trailer.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 is beschikbaar vanaf 4 juni voor de pc, Xbox One, Xbox Series en PlayStation 4. Vorige maand werd er bekendgemaakt dat de PlayStation 5-versie uitgesteld is.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Uitgever

CI Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 juni 2021

Ontwikkelaar

City Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord