Yakuza 3

  • Ontwikkelaar Amusement Vision
  • Eerste releasedatum 12 maart 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Gameplay: SEGA toont gameplay Yakuza 3 Remastered en meer

SEGA heeft middels een livestream gameplaybeelden getoond van Yakuza 3 Remastered. De stream duurde uiteindelijk ruim twee uur, dus pak een pak instant noodles of sushi, want het wordt smullen geblazen. In deze twee uur durende video komen ook nog andere games aan bod.

Voor Yakuza 3 beelden moet je wat verder in de video zijn, want dat begint pas vanaf 1 uur en 16 minuten. Verder zien we Border Break, een nieuwe Puyo Puyo en meer. Helaas is mijn Japans niet zo goed, ondanks dat ik vaak interessante gameplaytrailers voorbij zie komen uit het land van de rijzende zon. Desondanks willen wij jullie fans dit niet onthouden. De video wordt aaneengeschakeld met verschillende Japanse sketches waarvan mij de humor ontgaat trouwens.

Gaan jullie de remasters van de Yakuza reeks halen? Of toch liever Puyo Puyo?

BRON SEGA

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?