Second Extinction
  • ONTWIKKELAAR Systemic Reaction
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 oktober 2020
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One, Xbox Series
  • GENRE First Person Shooter, Survival
  • GAMELINER SCORE -

Gameplay: Second Extinction gameplay vrijgegeven

De dinoknaller Second Extinction heeft een gameplay demo van 16 minuten vrijgegeven. We zien hierbij de first person shooter in actie.

In de demo zien we de personages Jürgen, Rosy en Ortega op een "Research and Rescue" missie. Dit verloopt echter niet meteen gladjes. Ze komen vrij snel in aanraking met de gemuteerde Tyrannosaurus Rex, die een flinke kogelspons lijkt te zijn. De werelden zitten echter vol met meerdere soorten mutant dino's. Zo zien we een bull (Styracosaurus), een Ankylosaurus en een heleboel diverse soorten raptors. Elk personage heeft unieke vaardigheden. Zo zien we adrenaline shots, mortar en zelfs een soort Hammer of Dawn-laser uit de lucht verschijnen. Bekijk hier de Meta-game War Effort van Second Extinction.

Second Extinction is beschikbaar vanaf 13 oktober via Steam Early Access. De volledige release vindt plaats in 2021 voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

BRON Systemic Reaction

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?