Gameplay: Rainbow Six Extraction video toont gadgets

Geplaatst: 13 november 2021 19:00

Het team van Rainbow Six Siege staat voor een compleet andere uitdaging in Rainbow Six Extraction. Om die uitdaging aan te kunnen, hebben de Operators hun eigen gadgets. Die speciale gadgets zijn nu uitgelicht in een nieuwe Deep Dive video van Rainbow Six Extraction.

Voordat alle gadgets worden uitgelicht in de nieuwe video, wordt er eerst getoond welke Operators er precies aanwezig zijn in Rainbow Six Extraction. Het gaat hierbij om achttien Operators uit Rainbow Six Siege, zoals Doc, Ela, Pulse en Nomad. Je zult een aantal Operators wel eerst moeten vrijspelen. De gadgets die de Operators bij zich hebben zijn te vergelijken met de gadgets uit Rainbow Six Siege, maar werken soms net wat anders op de aliens. Zo is het mogelijk om de gadgets te upgraden wanneer de Operator een specifiek level behaald. Hierdoor kan Vigil niet alleen zichzelf onzichtbaar maken, maar ook de andere spelers. Terwijl Capitão juist met zijn pijlen rook of gifgas afschiet. Voor een overzicht van alle gadgets en upgrades kun je de video hieronder bekijken.

Op vrijdag werd er ook bekendgemaakt dat Rainbow Six Extraction een buddy pass krijgt.
Rainbow Six Extraction is beschikbaar vanaf 20 januari voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 januari 2022

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord