Gameplay: Pokémon Legends Arceus gameplay vrijgegeven

Geplaatst:

Januari staat in het teken van Pokémon Legends: Arceus en dat is wel te merken door de vele video's die Nintendo deelt over de nieuwe Pokémon game. Nu is er een gameplay preview van dertien minuten vrijgegeven.

Eerder deze maand verscheen er al een Pokemon Legends: Arceus overzichtstrailer en een features-trailer. De nieuwe gameplay die is vrijgegeven zit vol met informatie over de regio, wilde Pokémon en het expeditieteam. Zo wordt er getoond hoe het personage samen met zijn Pokémon materialen verzamelt die vervolgens worden gebruikt om potions te maken. Wanneer je een regio verkent zul je niet altijd dezelfde Pokémon tegenkomen, omdat dit wordt bepaald door het weer. Elke Pokémon reageert daarbij ook anders op je personage. Terwijl de een gewoon stil blijft staan of juist wegrent zullen andere Pokémon je juist aanvallen. Het is daarbij belangrijk om te weten dat wanneer je personage teveel schade oploopt hij of zij flauwvalt. Wat ervoor zorgt dat je spullen kwijtraakt. Er is nog veel meer te zien in de gameplay overview dus bekijk vooral even de video hieronder.

Pokémon Legends: Arceus komt op 28 januari naar de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Legends: Arceus

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

28 januari 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord