Pokémon Legends: Arceus

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 28 januari 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Gameplay: Pokémon Legends Arceus gameplay vrijgegeven

Januari staat in het teken van Pokémon Legends: Arceus en dat is wel te merken door de vele video's die Nintendo deelt over de nieuwe Pokémon game. Nu is er een gameplay preview van dertien minuten vrijgegeven.

Eerder deze maand verscheen er al een Pokemon Legends: Arceus overzichtstrailer en een features-trailer. De nieuwe gameplay die is vrijgegeven zit vol met informatie over de regio, wilde Pokémon en het expeditieteam. Zo wordt er getoond hoe het personage samen met zijn Pokémon materialen verzamelt die vervolgens worden gebruikt om potions te maken. Wanneer je een regio verkent zul je niet altijd dezelfde Pokémon tegenkomen, omdat dit wordt bepaald door het weer. Elke Pokémon reageert daarbij ook anders op je personage. Terwijl de een gewoon stil blijft staan of juist wegrent zullen andere Pokémon je juist aanvallen. Het is daarbij belangrijk om te weten dat wanneer je personage teveel schade oploopt hij of zij flauwvalt. Wat ervoor zorgt dat je spullen kwijtraakt. Er is nog veel meer te zien in de gameplay overview dus bekijk vooral even de video hieronder.

Pokémon Legends: Arceus komt op 28 januari naar de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?