Gameplay: PlayStation toont Gameplay Spider-Man: Miles Morales

Geplaatst:

Na de gigantische onthulling van Final Fantasy XVI gaat PlayStation lekker verder met PlayStation 5 gameplaybeelden van Spider-Man: Miles Morales. In de video zien we flink wat cinematics die naadloos overvloeien in daadwerkelijk gameplay.

Vorig jaar gaf ik vijf sterren in mijn review van Marvel's Spider-Man. Het lijkt erop dat die sterren weer afgepoetst moeten worden, want Marvel's Spider-Man: Miles Morales ziet er weer uit om van te smullen. In de gameplaytrailer maken we kennis met de nieuwe slechte organisatie, The Underground. De Manhattan Bridge hangt letterlijk aan een zijden draadje en Miles Morales moet gekleed in zijn zwarte pak de burgers behoeden van een vrijwel zekere dood. Of hem dat lukt, zie je in onderstaande gameplaytrailer.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales verschijnt exclusief op de PlayStation 5. Een releasedatum is nog niet bekend, maar die gaan we vast en zeker zo krijgen.

Bron: PlayStation Showcase
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Series

Spider-Man

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 november 2020

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord