Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 3 december 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Gameplay: Oorlog voeren met Advance Wars 1+2: Re-boot Camp

Er lijkt maar geen einde te komen aan de Nintendo Treehouse uitzending. Ook Advance Wars 1+2: Re-boot Camp komt namelijk uitgebreid voorbij.

Advance Wars is een langlopende serie die je in de schoenen van een legercommandant plaatst. Jij dient troepen strategisch op het speelbord te plaatsen om zo de tegenstander te verpletteren. Eerder deze avond vond de onthulling van de game plaats en kreeg Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp een releasedatum. Gedurende de Nintendo Treehouse zien we echter ook direct uitvoerig hoeveel tactieken je kunt toepassen op de diverse legereenheden.

Advance Wars 1+2: Re-boot Camp verschijnt op 3 december voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo Treehouse

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?