Nobody Saves the World

  • Ontwikkelaar Drinkbox Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Actie, RPG, Dungeon Crawler
  • Gameliner score -

Gameplay: Nobody Saves The World gameplaybeelden vrijgegeven

Er zijn nieuwe gameplaybeelden onthuld van Nobody Saves The World. Dit is gebeurd tijdens de Play For All-evenement van GameSpot.

Nobody Saves The World is een actie rpg van Drinkbox Studios. In de game kun je spelen als een ranger, ridder of paard en gebruik maken van hun verschillende vaardigheden. Nobody Saves The World werd onthuld tijdens de ID Xbox-presentatie in maart. Nu zijn er nieuwe gameplaybeelden verschenen van de game die onder andere de dungeons en andere gebieden uit Nobody Saves The World tonen. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Nobody Saves The World verschijnt binnenkort op pc via Steam, Xbox One en Xbox Series X/S.

BRON Gamespot Play For All 2021

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?