Gameplay: Nobody Saves The World gameplay onthuld

Geplaatst: 29 maart 2021 14:40
Aangepast: 30 maart 2021 16:53

Nobody Saves The World werd onlangs aangekondigd tijdens de ID@Xbox showcase. De ontwikkelaar heeft nu negen minuten aan gameplay vrijgegeven.

De game is een actie RPG van DrinkBox Studios, bekend van Guacamelee. Je werkt je door de vreemde wereld van Nobody Saves The World heen en ontdekt onderweg jouw kracht om in een aantal verschillende personages te transformeren, die allemaal weer hun eigen ongelofelijke krachten hebben. In de video hieronder kun je alvast een blik werken op negen minuten aan gameplay van de actie RPG. De layout van de dungeons die je in de game tegenkomt hangt af van welk personage je bent en hoe sterk dat personage is. De moeilijkheidsgraad is dus afhankelijk van het personage dat je speelt. Daarnaast kun je verschillende uitrustingen craften, waardoor je nieuwe uitdagingen kunt aangaan.

Nobody Saves The World staat gepland voor later dit jaar.

Bron: GameSpot

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nobody Saves the World

Series

-

Uitgever

Drinkbox Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

18 januari 2022

Ontwikkelaar

Drinkbox Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord