WarioWare: Get It Together!

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 10 september 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Gameplay: Nintendo toont gameplay WarioWare: Get It Together!

WarioWare: Get It Together! is nog niet koud aangekondigd of er is alweer gameplay verschenen. Tijdens Nintendo Treehouse was er namelijk tien minuten aan live gameplay van WarioWare: Get It Together te zien!

Eerder deze avond kondigde Nintendo WarioWare: Get It Together! aan. Niet veel later was dan ook meteen de eerste - niet bewerkte - gameplay te zien. In het tien minuten durende segment zien we flink wat minigames te zien die weer eens helemaal nergens op slaan.

WarioWare: Get It Together! verschijnt op 10 september voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo Treehouse

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?