No More Heroes 3

  • Ontwikkelaar Grasshopper Manufacture
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Gameplay: Nintendo sluit E3 show af met No More Heroes 3

Vlak nadat de Nintendo Treehouse-stream offline ging, had Nintendo nog een verrassing in petto. Plotseling stond er namelijk een gameplayvideo van No More Heroes 3 online.

In No More Heroes 3 speel je als de held met de geniale naam; Travis Touchdown. Middels een beam katana is het aan jou om menig bad guy door midden te hakken. Dit doen we uiteraard om het absurde plot van No More Heroes te ontrafelen. De gestileerde game van SUDA51 moet binnenkort in de schappen liggen en het is dan ook hoog tijd dat we wat meer van de game te zien krijgen.

No More Heroes 3 verschijnt op 27 augustus voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?