Mortal Kombat 11
  • ONTWIKKELAAR NetherRealm Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 april 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Gameplay: Nintendo onthult gameplaybeelden Mortal Kombat 11 op Switch

Volgende week kunnen we aan de slag met Mortal Kombat 11. Nintendo onthult nu gameplaybeelden van Mortal Kombat 11 op de Switch.

Mortal Kombat 11 is de eerste Mortal Kombat die op de Nintendo Switch verschijnt en dat moet natuurlijk gevierd worden. Nintendo heeft daarom speciaal hiervoor een gameplaytrailer voor de Switch-versie van de game uitgebracht. Hierin zien we niet alleen gameplaybeelden, maar kunnen we ook een stukje meer van het verhaal zien. Tevens kunnen we zien hoe de game eruitziet op de Nintendo Switch, die grafisch gezien toch minder krachtig is dan de andere platformen waarop de game wordt uitgebracht.

Mortal Kombat 11 verschijnt 23 april op de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?