System Shock 3
  • ONTWIKKELAAR Night Dive Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM Onbekend
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Horror
  • GAMELINER SCORE -

Gameplay: Nightdive Studios toont eerste gameplaybeelden System Shock 3

Nightdive Studios toont de eerste gameplaybeelden van System Shock 3. Tijdens deze twintig minuten durende video kunnen we zien hoe een level eruitziet en wat je daar allemaal in te wachten staat.

Tijdens de Game Developers Conference kregen we al een teaser trailer van System Shock 3 te zien. De ontwikkelaar heeft nu ook de eerste echte gameplaybeelden van de game vrijgegeven. In de gameplayvideo krijgen we in-game beelden van het Citadel Station te zien. Zo zien we onder andere enkele vijanden die je in de game tegen kunt komen en krijgen we te zien hoe je puzzels op moet lossen en audiologs moet beluisteren om verder te komen in het level. Nightdive Studios meldt echter wel dat deze beelden zeker nog niet zijn zoals de game er uiteindelijk uit moet komen te zien.

System Shock 3 heeft nog geen exacte releasedatum, maar wordt ergens volgend jaar verwacht.

BRON Nightdive Studios

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?