Fallout 76

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 14 november 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Gameplay: Nieuwe update Fallout 76

IGN heeft net bekend gemaakt dat Fallout 76 een nieuwe update krijgt. Dit is bekendgemaakt door middel van een gameplay interview.

Wat patch 20 allemaal met zich meebrengt, wordt uitgelegd in een gameplay interview. Patch 20 bevat onder andere het legendary perk system, als ondersteuning aan gamers hoger dan level 15 om nieuwe features te bemachtigen, en het 'looking for groups' systeem. Dat is een systeem waarin andere gamers die onderdeel van een groep willen worden, verschijnen als paarse icoontjes op de map. Je kunt kiezen bij wat voor soort groep je je wilt voegen, zodat je meer het idee krijgt onderdeel van de community te zijn. Ook is dit een leuke manier om sneller level up te gaan. Om erachter te komen welke nieuwtjes deze patch nog meer in petto heeft, check dan de gameplay interview hieronder.

Hoewel de mannen in het interview zeggen dat deze update er snel aan komt, hebben ze nog geen specifieke releasedatum.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?