Gameplay: Nieuwe trailer Anthem toont beelden in 4K-resolutie

Geplaatst: 7 januari 2019 10:40

Electronic Arts heeft een nieuwe trailer voor Anthem vrijgegeven. Deze trailer toont beelden van Anthem in 4K-resolutie.

De trailer, die hieronder ook in 4K-resolutie te bekijken is, werd vannacht tijdens de Consumer Electronics Show 2019 onthuld. De CES is een grote technologiebeurs die jaarlijks in Las Vegas wordt gehouden. De nieuwe trailer van Anthem werd daar getoond tijdens de presentatie van Nvidia. In de trailer kunnen we een aantal nieuwe vijanden en omgevingen bekijken en zien we tevens een gloednieuwe Javelin. Daarnaast heeft Nvidia ook aangekondigd dat de pc-versie van de game de DLSS-technologie van Nvidia gaat ondersteunen. Deze technologie zorgt ervoor dat de graphics van de game nog vloeiender worden, zonder dat de fijne details verloren gaan.

Anthem komt op 22 februari 2019 naar pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Electronic Arts / Nvidia
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anthem

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

22 februari 2019

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord