Check al onze gamescom content hier!
Anthem
  • ONTWIKKELAAR BioWare
  • RELEASEDATUM 22 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Gameplay: Nieuwe trailer Anthem toont beelden in 4K-resolutie

Electronic Arts heeft een nieuwe trailer voor Anthem vrijgegeven. Deze trailer toont beelden van Anthem in 4K-resolutie.

De trailer, die hieronder ook in 4K-resolutie te bekijken is, werd vannacht tijdens de Consumer Electronics Show 2019 onthuld. De CES is een grote technologiebeurs die jaarlijks in Las Vegas wordt gehouden. De nieuwe trailer van Anthem werd daar getoond tijdens de presentatie van Nvidia. In de trailer kunnen we een aantal nieuwe vijanden en omgevingen bekijken en zien we tevens een gloednieuwe Javelin. Daarnaast heeft Nvidia ook aangekondigd dat de pc-versie van de game de DLSS-technologie van Nvidia gaat ondersteunen. Deze technologie zorgt ervoor dat de graphics van de game nog vloeiender worden, zonder dat de fijne details verloren gaan.

Anthem komt op 22 februari 2019 naar pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?