Gameplay: Nieuwe Monster Hunter Rise gameplay trailer

Geplaatst: 8 maart 2021 22:36

Het duurt niet lang meer totdat fans aan de slag kunnen gaan met Monster Hunter Rise. Om dit te vieren heeft Capcom een nieuwe gameplay trailer uitgebracht.

Tijdens de Monster Hunter Digital Event is er een nieuwe trailer uitgebracht van Monster Hunter Rise die nieuwe gameplaybeelden toont. Hierin wordt een Rampage-missie getoond waarbij Hunters samenwerken met de inwoners van Kamura Village om te strijden tegen de monsterhordes. Daarnaast krijgen we voor het eerst nieuwe gameplay features te zien, waaronder de Silkbind Attacks die gebruikmaakt van vier verschillende typen wapens en de Switch Skills voor de progressie van je wapens. Capcom maakte ook bekend dat er een Deluxe Edition van de game verschijnt. Deze editie bevat de volledige game samen met een DLC. Naast Monster Hunter Rise kwam ook Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin aan bod tijdens de Monster Hunter Digital Event.

Monster Hunter Rise verschijnt op 26 maart 2021 voor de Nintendo Switch. Spelers kunnen de game alvast pre-orderen om exclusieve outfits te verkrijgen en een Novice Talisman die je assisteert aan het begin van de game.

Bron: Monster Hunter
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Rise

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord