Monster Hunter Rise

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie, Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Gameplay: Nieuwe Monster Hunter Rise gameplay trailer

Het duurt niet lang meer totdat fans aan de slag kunnen gaan met Monster Hunter Rise. Om dit te vieren heeft Capcom een nieuwe gameplay trailer uitgebracht.

Tijdens de Monster Hunter Digital Event is er een nieuwe trailer uitgebracht van Monster Hunter Rise die nieuwe gameplaybeelden toont. Hierin wordt een Rampage-missie getoond waarbij Hunters samenwerken met de inwoners van Kamura Village om te strijden tegen de monsterhordes. Daarnaast krijgen we voor het eerst nieuwe gameplay features te zien, waaronder de Silkbind Attacks die gebruikmaakt van vier verschillende typen wapens en de Switch Skills voor de progressie van je wapens. Capcom maakte ook bekend dat er een Deluxe Edition van de game verschijnt. Deze editie bevat de volledige game samen met een DLC. Naast Monster Hunter Rise kwam ook Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin aan bod tijdens de Monster Hunter Digital Event.

Monster Hunter Rise verschijnt op 26 maart 2021 voor de Nintendo Switch. Spelers kunnen de game alvast pre-orderen om exclusieve outfits te verkrijgen en een Novice Talisman die je assisteert aan het begin van de game.

BRON Monster Hunter

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?