Check al onze gamescom content hier!
Jump Force
  • ONTWIKKELAAR Spike
  • RELEASEDATUM 15 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Gameplay: Nieuwe Jump Force trailer toont Ruroni Kenshin personages

Vorige week werd al bekendgemaakt dat Himura Kenshin en Shishio Makoto naar Jump Force komen. Vandaag heeft Bandai Namco Entertainment voor hen ook een nieuwe trailer vrijgegeven.

Himura en Shishio zijn beiden zeer bekwame zwaardvechters. In de trailer zien we de beide samoerai, bewapend met katana, het tegen elkaar opnemen in een veld omringd met Japanse huizen en kersenbloesems. Tevens is Himura's Ultimate te zien en vangen we een glimp op van de meerdere vurige aanvallen van Shishio.

Jump Force komt op 15 februari naar PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?