Gameplay: Nieuwe gameplaytrailer Knockout City is trefzeker

Geplaatst:
Aangepast: 25 maart 2021 22:52

Electronic Arts heeft een nieuwe trailer gedeeld van de trefbalgame Knockout City. In de trailer wordt verder ingegaan op de verschillende mogelijkheden die de game weet te bieden.

Knockout City is aangekondigd als een competitieve team-based multiplayer game waarin je elkaar verslaat met een potje trefbal. De game bevat echter meer dan een standaard set aan regels voor een potje trefbal en dit wordt weergegeven in de officiële gameplaytrailer die vandaag is gedeeld. Zo kun je jezelf veranderen in een bal en je door teamgenoten laten werpen op tegenstanders. Er zijn verschillende personages in de game die je kunt aanpassen naar jouw speelstijl. Tijdens de lancering zijn er vijf arena's beschikbaar en drie verschillende game-modi: free-for-all, 3v3 en 4v4. Daarnaast ondersteunt Knockout City cross-play en cross-progression voor alle speelbare platforms.

Knockout City wordt uitgebracht op 21 mei 2021 voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Tijdens de lancering komt er een gratis demo voor een beperkte tijd. Alle in-game progressie van de demo kun je meenemen naar de volledige game.

Bron: Electronic Arts
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Knockout City

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

21 mei 2021

Ontwikkelaar

Velan Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord