Gameplay: Nieuwe gameplaybeelden The Witcher: Monster Slayer

Geplaatst:
Aangepast: 2 september 2020 12:05

Er zijn nieuwe gameplaybeelden verschenen van The Witcher: Monster Slayer. Deze nieuwe gameplaybeelden werden onlangs via Twitter gedeeld.

Een week geleden werd The Witcher: Monster Slayer aangekondigd. Deze nieuwe game voor iOS en Android speelt zich af in het universum van The Witcher en voor de gebeurtenissen van de andere games. De game is een augmented reality-ervaring waarbij de speler verschillende monsters uit de The Witcher-games via augmented reality in de echte wereld tegenkomt en moet verslaan. Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft inmiddels nieuwe gameplaybeelden online gezet waarin we kunnen zien wat we nog meer van de game kunnen verwachten. Zo zien we dat er een breed scala aan monsters uit het The Witcher-universum in de game te vinden is en dat je ze met je zwaard te lijf kunt gaan. Daarnaast kun je ook verschillende quests doen die het verhaal van de game vertellen.

Later dit jaar wordt de releasedatum van The Witcher: Monster Slayer voor iOS en Android onthuld.

Bron: CD Projekt Red
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Witcher: Monster Slayer

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

onbekend

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord