Check al onze gamescom content hier!
RAGE 2
  • ONTWIKKELAAR id Software
  • RELEASEDATUM 14 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Shooter
  • GAMELINER SCORE

Gameplay: Nieuwe gameplaybeelden RAGE 2

Tijdens de Bethesda E3-persconferentie werd RAGE 2 aangekondigd. Tijdens QuakeCon 2018 afgelopen avond zijn nieuwe gameplaybeelden van de game getoond.

In de trailer zien we de belangrijkste onderdelen uit RAGE 2. Zo zien we meer van het schietsysteem, de terugkerende Wingstick uit het eerste deel en ook worden de voertuigen uit de game in beeld gebracht, waarmee je zowel moet racen als vechten.

RAGE 2 wordt ontwikkeld door id Software en Avalanche Studios en moet in de lente van 2019 verschijnen voor de pc, PlayStation 4 en de Xbox One.

BRON Bethesda

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?