Gameplay: Nieuwe gameplaybeelden Evil Genius 2

Geplaatst: 10 februari 2021 11:16
Aangepast: 10 februari 2021 11:16

Er zijn nieuwe gameplaybeelden van Evil Genius 2 uitgekomen. Deze gameplaybeelden zijn voorzien van commentaar van de ontwikkelaar.

De releasedatum van Evil Genius 2 is slechts anderhalve maand van ons verwijderd. Het is dus hoog tijd om te zien wat we straks allemaal als superschurk kunnen doen in de game. Eind vorig jaar hebben we in een gameplayvideo van Evil Genius 2 al kunnen zien welke nieuwe features er naar de game komen, maar verdere details zijn tot nu toe nog uitgebleven. Om die reden heeft ontwikkelaar Rebellion een nieuwe gameplayvideo online gezet. In deze video kunnen we zien hoe producer Ash Tregay en lead designer Rich Edwards de game spelen die ze zelf hebben gemaakt. Tijdens de video leggen zij uit hoe de verschillende game mechanics werken en wat je zoal kunt doen in je geheime schurkenbasis.

Evil Genius 2: World Domination verschijnt 30 maart op de pc.

Bron: Rebellion Software
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Evil Genius 2: World Domination

Series

-

Uitgever

Rebellion

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

30 maart 2021

Ontwikkelaar

Rebellion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord