Death Stranding

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 8 november 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Gameplay: Nieuwe gameplaybeelden Death Stranding tonen personalisatie-opties

Wederom zijn er nieuwe beelden van Death Stranding onthuld. Deze nieuwe gameplaybeelden van Death Stranding tonen personalisatie-opties.

Tijdens de Tokyo Game Show mocht natuurlijk Death Stranding ook niet ontbreken. Afgelopen weekend kwam Hideo Kojima zelf het podium op om het publiek wat nieuwe gameplaybeelden te laten zien van zijn nieuwste game. Tijdens deze gameplaysessie werden we getrakteerd op zo'n dertig minuten aan gameplay die we nog niet eerder hebben gezien. Zo kunnen we onder andere zien dat het uiterlijk en de uitrusting van hoofdpersonage Sam aangepast kunnen worden. Ook zien we het Safe House waar Sam verblijft en ook daar kun je van alles in aanpassen. Naast de verschillende personalisatie-opties kunnen we ook zien hoe Sam reageert op de speler en zijn omgeving. De speler neemt in het Safe House namelijk niet de rol aan van Sam, maar van een camera die je door de kamer kunt bewegen. Kojima laat tijdens de gameplaysessie bijvoorbeeld zien dat Sam zorgvuldig zijn hand voor zijn kruis plaatst wanneer je met de camera op zijn kruis focust. Doe je dit echter te vaak, is Sam het zat en slaat hij naar de camera.

Death Stranding verschijnt 8 november voor de PlayStation 4.

BRON Tokyo Game Show

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?