Gameplay: Nieuwe gameplaybeelden Borderlands 3 Guns, Love, and Tentacles DLC onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 16 maart 2020 22:47

Gearbox heeft nieuwe gameplaybeelden van de Borderlands 3 Guns, Love, and Tentacles DLC onthuld. In deze nieuwe video krijgen we de eerste twaalf minuten aan gameplay te zien.

Tijdens afgelopen PAX East werd de tweede DLC voor Borderlands 3 onthuld. Deze nieuwe DLC, genaamd Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright and Hammerlock, brengt je mee naar de ijsplaneet Xylourgos. Op deze planeet willen Sir Alistair Hammerlock en Wainwright Jakobs in het huwelijksbootje stappen, maar dat dreigt helemaal mis te gaan vanwege een enorm monster dat op die planeet vastgevroren ligt. Het is aan de Vault Hunters en weddingplanner Gaige om dit buitenaardse kwaad te bestrijden, zodat het huwelijk tussen tussen de twee ongestoord verder kan gaan. Uiteraard krijg je hiervoor toegang tot gloednieuwe uitrusting.

Borderlands 3 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De DLC Guns, Love and Tentacles: The Marriage of Wainwright and Hammerlock verschijnt 26 maart.

Bron: Gearbox Software
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord