Gameplay: Nieuwe gameplay trailer The Medium toont paranormale gaven

Geplaatst: 20 januari 2021 09:34
Aangepast: 20 januari 2021 09:34

Bloober Team heeft onlangs een nieuwe gameplay trailer van The Medium vrijgegeven. Deze gameplay trailer toont de paranormale gaven die je straks kunt gebruiken.

The Medium is een aankomende horrorgame van Bloober Team. Deze game kent een unieke mechanic waarmee je paranormale gaven kunt gebruiken om twee werelden tegelijkertijd te kunnen verkennen. Volgens onze Bram is deze mechanic een van de redenen waarom The Medium een van de beste Xbox Series titels wordt. In de nieuwe video legt Bloober Team uit hoe deze mechanic in zijn werk gaat. Je kunt namelijk zien dat hoofdpersonage Marianne op verschillende manieren gebruik kan maken van de dingen die ze in de geestenwereld tegenkomt om verschillende puzzels en mysteries op te lossen. Eerder hebben we in een veertien minuten durende gameplay video van The Medium al een beetje kunnen zien hoe Marianne's krachten werken. In de nieuwe video, genaamd What Does a Medium Do? wordt daar dieper op ingegaan.

The Medium verschijnt op 28 januari voor de pc en Xbox Series X/S.

Bron: Bloober Team
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Medium

Series

-

Uitgever

Bloober Team

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 januari 2021

Ontwikkelaar

Bloober Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord