The Medium

  • Ontwikkelaar Bloober Team
  • Eerste releasedatum 28 januari 2021
  • Platformen Pc, Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Gameplay: Nieuwe gameplay trailer The Medium toont paranormale gaven

Bloober Team heeft onlangs een nieuwe gameplay trailer van The Medium vrijgegeven. Deze gameplay trailer toont de paranormale gaven die je straks kunt gebruiken.

The Medium is een aankomende horrorgame van Bloober Team. Deze game kent een unieke mechanic waarmee je paranormale gaven kunt gebruiken om twee werelden tegelijkertijd te kunnen verkennen. Volgens onze Bram is deze mechanic een van de redenen waarom The Medium een van de beste Xbox Series titels wordt. In de nieuwe video legt Bloober Team uit hoe deze mechanic in zijn werk gaat. Je kunt namelijk zien dat hoofdpersonage Marianne op verschillende manieren gebruik kan maken van de dingen die ze in de geestenwereld tegenkomt om verschillende puzzels en mysteries op te lossen. Eerder hebben we in een veertien minuten durende gameplay video van The Medium al een beetje kunnen zien hoe Marianne's krachten werken. In de nieuwe video, genaamd What Does a Medium Do? wordt daar dieper op ingegaan.

The Medium verschijnt op 28 januari voor de pc en Xbox Series X/S.

BRON Bloober Team

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?