Balan Wonderworld

  • Ontwikkelaar Balan Company
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Platform
  • Gameliner score -

Gameplay: Nieuwe gameplay trailer Balan Wonderworld onthuld

Square Enix heeft een nieuwe gameplay trailer van Balan Wonderworld onthuld. In deze trailer zien we wat van de content die in de demo te spelen is.

Balan Wonderworld, de nieuwe avonturengame van Square Enix, verschijnt over een kleine twee maanden. Om fans alvast een voorproefje te geven, komt er vandaag een speelbare demo van Balan Wonderworld beschikbaar. Hiervoor heeft Square Enix een nieuwe gameplay trailer online gezet, genaamd True Happiness is an Adventure, waarin we alvast een beetje kunnen zien wat ons te wachten staat. In de demo zijn drie van de twaalf hoofdstukken van de game te spelen. Eerder hebben we in een trailer al een aantal van de verschillende kostuums in Balan Wonderworld kunnen zien, die een grote rol spelen in de game.

Balan Wonderworld verschijnt 26 maart op de PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S en pc via Steam.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?