Gameplay: Nieuwe gameplay trailer Balan Wonderworld onthuld

Geplaatst: 28 januari 2021 08:48
Aangepast: 28 januari 2021 08:51

Square Enix heeft een nieuwe gameplay trailer van Balan Wonderworld onthuld. In deze trailer zien we wat van de content die in de demo te spelen is.

Balan Wonderworld, de nieuwe avonturengame van Square Enix, verschijnt over een kleine twee maanden. Om fans alvast een voorproefje te geven, komt er vandaag een speelbare demo van Balan Wonderworld beschikbaar. Hiervoor heeft Square Enix een nieuwe gameplay trailer online gezet, genaamd True Happiness is an Adventure, waarin we alvast een beetje kunnen zien wat ons te wachten staat. In de demo zijn drie van de twaalf hoofdstukken van de game te spelen. Eerder hebben we in een trailer al een aantal van de verschillende kostuums in Balan Wonderworld kunnen zien, die een grote rol spelen in de game.

Balan Wonderworld verschijnt 26 maart op de PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S en pc via Steam.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Balan Wonderworld

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Balan Company

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord