Shadow of the Tomb Raider

  • Ontwikkelaar Eidos Montreal
  • Eerste releasedatum 14 september 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Gameplay: Nieuwe gameplay getoond van Shadow of the Tomb Raider

We moeten nog twee maandjes wachten tot de release van Shadow of the Tomb Raider. Toch kunnen we nu al aanschouwen hoe het eruit gaat zien. Square Enix bracht nieuwe gameplay naar het wereldwijde web.

Het gaat om maar liefst tien minuten, dus je hebt ook echt iets om te bekijken. In de video zien we Paititi. Een algemene plek waar Lara van alles kan vinden, van sidequests tot aan diverse uitdagingen gericht op tombes. Je ziet het allemaal in de video hieronder.

Shadow of the Tomb Raider verschijnt op 14 september voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?