Gameplay: Nieuwe details Kena: Bridge of Spirits onthuld

Geplaatst: 1 juli 2020 09:22
Aangepast: 1 juli 2020 09:22

Tijdens de afsluiting van IGN's Summer of Gaming zijn er nieuwe details van Kena: Bridge of Spirits onthuld. Ontwikkelaar Ember Labs wilde graag de onthullingstrailer toelichten.

Tijdens Sony PlayStation's Future of Gaming Event werd Kena: Bridge of Spirits onthuld voor de PS5. In de trailer kunnen we een fantasierijke wereld vol met mysterieuze wezens zien. Tijdens IGN's Summer of Gaming livestream kreeg ontwikkelaar Ember Labs de kans om deze trailer verder toe te lichten. Zo leren we dat je in de game de rol aanneemt van Kena, een zogenaamde Spirit Guide die in een verlaten dorpje de zielen moet helpen oversteken die daar vastzitten. Kena heeft ook een speciale staf waarmee ze niet alleen melee-aanvallen kan doen, maar die ook in een pijl en boog en een schild kan veranderen. Daarnaast speelt exploratie een belangrijke rol in de game. De wereld is erg kleurrijk en gevuld met kleine zwarte wezentjes die de Rot worden genoemd. Deze wezens kunnen Kena helpen de wereld te verkennen, maar ook vijanden te verslaan.

Kena: Bridge of Spirits staat gepland voor een release tijdens de feestdagen op de PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via de Epic Games Store.

Bron: Ember Labs
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kena: Bridge of Spirits

Series

-

Uitgever

Ember Lab

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

21 september 2021

Ontwikkelaar

Ember Lab

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.