NBA 2K21

  • Ontwikkelaar Visual Concepts
  • Eerste releasedatum 4 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Gameplay: Next-gen gameplaybeelden NBA 2K21 onthuld

2K Games heeft onlangs nieuwe gameplaybeelden van NBA 2K21 onthuld. Deze beelden laten zien hoe de game eruit ziet op de next-gen consoles.

NBA 2K21 kwam ongeveer een maand geleden uit. Op de huidige generatie consoles wist NBA 2K21 een voldoende te scoren. Wellicht weet de game op de next-gen echter hogere ogen te gooien. Uitgever 2K Games heeft namelijk onlangs een nieuwe gameplayvideo uitgebracht. In deze bijna twee minuten durende video kunnen we beelden zien van de game op de next-gen consoles. In de video zien we hoe vooral de grafische kwaliteit van de game erop vooruit is gegaan.

NBA 2K21 is momenteel te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De game verschijnt 10 november voor de Xbox Series en 12 november voor de PlayStation 5.

BRON 2K Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?