Check hier alle Gameliner AwardsGameliner Awards 2019-content
God Eater 3
  • ONTWIKKELAAR Bandai Namco Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • GAMELINER SCORE

Gameplay: Multiplayer trailer God Eater 3 uitgebracht

God Eater 3 staat bijna voor de deur en langzaamaan worden de laatste details rondom de game bekend. Bandai Namco heeft onlangs een nieuwe trailer uitgebracht waarin we wat van de multiplayer-actie kunnen zien.

In de Multiplayer trailer krijgen we te zien hoe multiplayer in God Eater 3 in zijn werk gaat. Je kunt online samen met je vrienden de strijd aangaan tegen de krachtige Aragami. Je kunt in de online multiplayermodus tevens gebruikmaken van personages die je volledig naar wens kunt aanpassen. Daarnaast zijn er nog de speciale 'Assault Missions' die je in teams van maximaal acht man kunt spelen.

God Eater 3 verschijnt op 8 februari op pc en PlayStation 4.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?