Hot Wheels Unleashed

  • Ontwikkelaar Milestone
  • Eerste releasedatum 30 september 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Gameplay: Milestones presenteert gameplay Hot Wheels Unleashed

Fans van race-games hebben wellicht iets leuks om naar uit te kijken. Milestones Team heeft vanavond uitvoerig gesproken over de nieuwe arcaderacer Hot Wheels Unleashed in een uitgebreide presentie.

Vorige maand werd Hot Wheels Unleashed aangekondigd en namen we kennis van de eerste trailer. Maar deze avond toonde Milestones Team een uitgebreide gameplay-presentatie, waarbij de ontwikkelaars de erfenis van het merk Hot Wheels bespraken en vertelden hoe de vlugge game in elkaar steekt. Hot Wheels Unleashed krijgt verschillende modi, waaronder een carrièremodus met 'boss fights'. De game beschikt volgens de ontwikkelaar over zestig verschillende auto's op lancering. Daarnaast wordt het mogelijk om je auto te voorzien van een zelfgemaakte look, die je vervolgens kunt uploaden. Aanpassingen van andere spelers zijn tevens te downloaden. Verder zal de game beschikken over een split-screen-modus voor twee speler, en heb je de mogelijkheid om circuits te maken met een track editor. De typische race-mechanics als driften en boosts zijn uiteraard ook aanwezig. In de de nieuw vrijgegeven presentatie is te zien hoe de Hot Wheels-auto's met piepende bandjes over een groot arcade-parcours scheuren en zich met de nodige chaos en hectiek door bochten manoeuvreren. Vlammende pijpen, botsingen, het komt allemaal voorbij. Bekijk hieronder de uitgebreide presentatie:

Hot Wheels Unleashed verschijnt op 30 september 2021 voor PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series S/X, Nintendo Switch en pc.

BRON Milestones Team

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?