Gameplay: Milestones presenteert gameplay Hot Wheels Unleashed

Geplaatst: 8 april 2021 20:40
Aangepast: 8 april 2021 21:00

Fans van race-games hebben wellicht iets leuks om naar uit te kijken. Milestones Team heeft vanavond uitvoerig gesproken over de nieuwe arcaderacer Hot Wheels Unleashed in een uitgebreide presentie.

Vorige maand werd Hot Wheels Unleashed aangekondigd en namen we kennis van de eerste trailer. Maar deze avond toonde Milestones Team een uitgebreide gameplay-presentatie, waarbij de ontwikkelaars de erfenis van het merk Hot Wheels bespraken en vertelden hoe de vlugge game in elkaar steekt. Hot Wheels Unleashed krijgt verschillende modi, waaronder een carrièremodus met 'boss fights'. De game beschikt volgens de ontwikkelaar over zestig verschillende auto's op lancering. Daarnaast wordt het mogelijk om je auto te voorzien van een zelfgemaakte look, die je vervolgens kunt uploaden. Aanpassingen van andere spelers zijn tevens te downloaden. Verder zal de game beschikken over een split-screen-modus voor twee speler, en heb je de mogelijkheid om circuits te maken met een track editor. De typische race-mechanics als driften en boosts zijn uiteraard ook aanwezig. In de de nieuw vrijgegeven presentatie is te zien hoe de Hot Wheels-auto's met piepende bandjes over een groot arcade-parcours scheuren en zich met de nodige chaos en hectiek door bochten manoeuvreren. Vlammende pijpen, botsingen, het komt allemaal voorbij. Bekijk hieronder de uitgebreide presentatie:

Hot Wheels Unleashed verschijnt op 30 september 2021 voor PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series S/X, Nintendo Switch en pc.

Bron: Milestones Team

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hot Wheels Unleashed

Series

-

Uitgever

Milestone

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

30 september 2021

Ontwikkelaar

Milestone

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord