Gameplay: Meer Shin Megami Tensei V Gameplaybeelden

Geplaatst:

Afgelopen Nintendo Direct werd de releasedatum van Shin Megami Tensei V onthuld, maar daar stopt de fun niet. Nintendo toont namelijk flink wat gameplay van Shin Megami Tensei V tijdens Nintendo Treehouse!

Shin Megami Tensei V werd al in 2017 aangekondigd. Het bleef echter een lange tijd stil omtrent de game. De aankomende RPG is ontwikkeling bij Atlus en neemt ons mee naar een alternatief universum. In dit universum heersen demonen over Tokio en is het aan jou om de wereld te redden. Dat doe je niet alleen, er zijn namelijk ook goede demonen om te rekruteren in jouw party. Benieuwd naar de gameplay? Check onderstaande video voor de Shin Megami Tensei V gameplaybeelden!

Shin Megami Tensei V verschijnt op 12 november voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Treehouse
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shin Megami Tensei V

Series

-

Uitgever

Atlus

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

12 november 2021

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord