Shin Megami Tensei V

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 12 november 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Gameplay: Meer Shin Megami Tensei V Gameplaybeelden

Afgelopen Nintendo Direct werd de releasedatum van Shin Megami Tensei V onthuld, maar daar stopt de fun niet. Nintendo toont namelijk flink wat gameplay van Shin Megami Tensei V tijdens Nintendo Treehouse!

Shin Megami Tensei V werd al in 2017 aangekondigd. Het bleef echter een lange tijd stil omtrent de game. De aankomende RPG is ontwikkeling bij Atlus en neemt ons mee naar een alternatief universum. In dit universum heersen demonen over Tokio en is het aan jou om de wereld te redden. Dat doe je niet alleen, er zijn namelijk ook goede demonen om te rekruteren in jouw party. Benieuwd naar de gameplay? Check onderstaande video voor de Shin Megami Tensei V gameplaybeelden!

Shin Megami Tensei V verschijnt op 12 november voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo Treehouse

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?