Gameplay: Leon, Ada en Claire gaan Tyrant te lijf in Resident Evil 2

Geplaatst:

Ada Wong, Leon Kennedy en Claire Redfield gaan wederom Tyrant te lijf in de remake van Resident Evil 2. Het is een game die hoog op het verlanglijstje van menig griezel staat, maar helaas moeten we nog even wachten.

Resident Evil 2 staat te boeken als een van de betere delen in de franchise. Capcom weet dat maar al te goed en komt met een flitsende remake op de proppen. In de remake kunnen we menig zombie kapot schieten in wonderschone graphics zonder dat uitstekende verhaal te missen. In onderstaande trailers zien we Claire Redfield een stevig potje kontschoppen tegen de gevreesde Tyrant. De remake van Resident Evil 2 verschijnt op 25 januari 2019 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: AllGamesDelta
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 2: Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

25 januari 2019

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord