Check al onze gamescom content hier!
Resident Evil 2: Remake
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • RELEASEDATUM 25 januari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Survival horror
  • GAMELINER SCORE -

Gameplay: Leon, Ada en Claire gaan Tyrant te lijf in Resident Evil 2

Ada Wong, Leon Kennedy en Claire Redfield gaan wederom Tyrant te lijf in de remake van Resident Evil 2. Het is een game die hoog op het verlanglijstje van menig griezel staat, maar helaas moeten we nog even wachten.

Resident Evil 2 staat te boeken als een van de betere delen in de franchise. Capcom weet dat maar al te goed en komt met een flitsende remake op de proppen. In de remake kunnen we menig zombie kapot schieten in wonderschone graphics zonder dat uitstekende verhaal te missen. In onderstaande trailers zien we Claire Redfield een stevig potje kontschoppen tegen de gevreesde Tyrant. De remake van Resident Evil 2 verschijnt op 25 januari 2019 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?