The Quiet Man
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 1 november 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Gameplay: Knokken voor je leven in The Quiet Man

Beetje bij beetje komt er meer informatie omtrent Square Enix' The Quiet Man vrij. Dit keer zien we flink wat knokpartijen op ons beeldscherm waarbij de hoofdrolspeler zijn vuist met grote regelmaat in iemands gezicht plant.

Het blijft een mysterieuze game. Tijdens de aankondiging op afgelopen E3 kregen we een live action trailer gepresenteerd. Deze live action wordt systematisch doorgevoerd in alle opvolgende trailers. Ik vraag me dan ook stilletjes af of dit een onderdeel van de game gaat worden. Naast een nieuwe trailer krijgen we ook gameplay te zien van de vechtpartijen in de game. Zit jij al te wachten op deze game? Laat het weten in de reacties!

BRON Square Enix

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?