King's Bounty II

  • Ontwikkelaar 1C Entertainment
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre RPG, Strategie
  • Gameliner score

Gameplay: King's Bounty II gameplaybeelden vrijgegeven

1C Entertainment brengt binnenkort King's Bounty II uit en daardoor is er een nieuwe gameplaytrailer verschenen. En niet zomaar een, want de video duurt zes minuten.

In een eerdere trailer van King's Bounty II werd al het verhaal getoond, maar nu is het echter tijd voor wat gameplaybeelden. In de lange trailer is vooral de wereld te zien en het gevechtssysteem. Aan het begin van de game krijg je de keuze uit drie personages, die ieder onderdeel zijn van een specifieke klasse. Daarna is het de beurt aan het kiezen van vaardigheden en talenten. Het turn-based gevechtssysteem wordt ook nog belicht en laat verschillende veldslagen zien. Door de vele bondgenoten en vijanden moet je verschillende strategieën aanwenden om een veldslag te overleven.

King's Bounty II verschijnt op 24 augustus voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?