Gameplay: Hitman 2 ontvangt gameplay launchtrailer

Warner Bros en IO Interactive hebben zojuist de gameplay launchtrailer voor Hitman 2 vrijgegeven. Deze launchtrailer viert de release van de game die volgende week uitkomt.

In Hitman 2 kan Agent 47 weer aan de slag met verschillende dodelijk speeltjes. Hiervoor reist hij met zijn bekende koffertje de hele wereld af om zes unieke locaties te bezoeken. De nieuwste Hitman-game zit weer boordevol vette stealth-actie en de launchtrailer laat dan ook voor zich spreken.

Hitman 2 is vanaf 14 november 2018 verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Als pre-order bonus is de volledige game al vanaf 9 november speelbaar voor bezitters van de Gold Edition en Collector’s Edition.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?