Gameplay: Halo Infinite krijgt competitieve multiplayer settings

Geplaatst: 15 oktober 2021 14:10

Halo Infinite heeft diverse soorten multiplayer tijdens de lancering van de game. Casual, maar ook competitieve multiplayer is aanwezig.

Deze competitieve multiplayer heeft daarom ook aangepaste regels. Spelers beginnen de match exclusief met de Battle Rifle. Dit precisiewapen is een stuk minder makkelijk te gebruiken dan de Assault Rifle, maar heeft wel betere range en een snellere TTK. Daarnaast wordt ook de motion tracker uitgezet, dus moet je goed op je zintuigen vertrouwen om andere spelers te ontdekken. Granaten hebben geen hitmarkers in de competitieve playlist en je gaat voornamelijk de Slayer-modus en andere objective gebaseerde game-modi spelen, zoals Capture the Flag. Naast het nieuws kregen we een gameplay-demo te zien van een oude rot in het Esports-veld. Bekijk hier de multiplayer preview van Halo Infinite.

Halo Infinite is beschikbaar vanaf 8 december voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Bron: 343
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord